. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

Бурек во недела сабајле

on Sunday, November 24, 2013

И се будам јас така порано во недела сабајле, небаре сум пензионер кој доволно спиел, отварам facebook и wow, Јанко Бурек повторно со екслузивен гостин, никој друг, едниот и единствен - Тони Михајловски, најголемиот ѕвер - евер на македонската театарската и филмска сцена.

 
(ова сакав да наликувам на неговата најава, туку да одам да измијам лице и да не се замарам, овде само ќе ја оставам сликичката поздрав, не сум пишувал доста време на блогот, т`к да voila ~


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails