. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

.сина метаморфоза

on Friday, August 9, 2013
извонредна .gif анимација - плава/ сина метаморфоза. автор непознат. најважно, ќе си стои овде на блог. отпоздрав!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails