. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

.неделна .gif - оманија

on Sunday, February 3, 2013
Овие два .gif-а ми се навистина добри! Сонувањето е разбирање на постоењето. ~

хипнотизирачко нели? :3

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails