. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

:видео + .gif

on Sunday, February 10, 2013
нема некоја посебна причина зошто претходниот пост само гифови, а овој видео и гиф. едноставно, така му дојде. АМА, да, едно големо ама:

Видеото кое го сподели најпрво списанието Излез, а потоа и здружението Cre8ive8 е одлично. 29 Начини како да останеш креативен. Видете:

29 WAYS TO STAY CREATIVE from TO-FU on Vimeo.

а гифот го видов пред некој ден. не сум видел така добар гиф долго време. нинџа стајл ._.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails