. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

.заглавениот був

on Wednesday, February 27, 2013

Интересно и невообичаено, но не многу добро - се заглавил бувот во ауто. 


Исплашено делува и ова не се очите на бувот од бушава азбука, ова е заебана работа. А замисли ти да се заглавиш некаде?! :D
0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails