. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

:Imagine на John Lennon во стрип верзија

on Friday, June 15, 2012
..
Извонредна комична илустрација, стрипувана/ саркастична верзија на песната Imagine од познатиот John Lennon. Pablo Stanley e авторот на ова дело. Уживајте!
.
nice a? - cheers! :))
.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails