. ..буквите кои притаено излегуваат од устата и се редат како славеи и ластовици по жиците во пролет. Photobucket

:youth leadership in act.i_ON

on Thursday, December 8, 2011Amazing leadership course, great production, stable perspective and visions for d future of d youth development & general attitude of Macedonia & d global society.


Ова видео на својот facebook профил го сподели мој пријател, младински активист исто така Игор Изотов [@izotov], а е дел од тренинг курсевите на младинската организација momentum – youth development [MomentumLive].

Во видеото македонецот, Горан Бошковски презентирајќи се самиот себе, која му е мотивацијата да биде дел од овој курс, со какви вештини и знаења се стекнуваат младите.. прави успешна презентација на нашата држава, неговите идеи и визии како до подобро утре во кое би се почитувале вистинските вредности и како со развојот на младинскиот сектор ќе се променат работите на подобро кај Нас, а и` пошироко.

Одличен начин за мотивирање на младите од Европа да се вклучат во оваа младинска програма која овозможува едукација и интернационално искуство во кое се почитуваат различностите на културите и се поттикнуваат младите да ги реализираат своите идеи и визии.

To Push My Limits - Goran Boshkovski from Momentum Films on Vimeo.


.постерите се моја изравотка :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails